AA-E
Grûnerløkka Studenthus "Siloen"

Trimveien 6

Rehabilitering, Studenthybler
Grûnerløkka Studenthus "Siloen"

Grûnerløkka Studenthus "Siloen"

I 2013 bygde vi nye hybler på toppen av “Siloen”. Eks. fellesareal ble omgjort med ny etasjeskiller, omlegging av trapp og etablering av ny rømningsvei. Omgjøringsarbeidet ble utført i en totalentreprise med rørleggerfirma Bare Rør AS og elektrofirma Atom Elektro AS.

Trimveien 6, Domus Athletica

Trimveien 6, Domus Athletica

Arbeidene omfattet fortetting av eksisterende fellesarealer med bygging av nye hybler i 2 plan. Alle hybler med separate flislagte bad med varmekabler. Felleskjøkken montert i nytt fellesareal. Senking av terreng utvendig for utsyn fra hybler i U-etg med forskaling, armering og støping av bunnplate og støttemurer. Galvaniserte rekkverk montert på støttemurer. Omlegging av fjernvarme.

Byggherre: SIO Eiendom
Totalentreprenør: Aanerud Entreprenør AS
U-entreprenør EL: Atom Elektro AS
U-entreprenør VVS: GK Norge AS
U-entreprenør RØR: Bare Rør AS
Verdi av entreprise: NOK 3 mill. eks mva.

Stensberggt. 13, Oslo

Stensberggt. 13, Oslo

I 2014 ferdigstilte vi omgjøringen av hybelhus i en totalentreprise inklusiv etablering av ny rømningstrapp, nye HC baderom, nye dører og oppussing av alle hybler. Arbeidene ble utført mens hybelhuset var i drift. Nye hybler ble etablert i 6 etg og i 1 etg/eks. garasje.

Bjerke Studenthus

Bjerke Studenthus

Nytt inngangsparti med etablering av ny rømningsvei. Oppussing av fellesareal med montering av nye boder i stål til alle hybler.