AA-E
kopi av gipsstukkatur.JPG

Detaljer i håndverk

Lydisolasjon av etasjeskiller medfører ofte nedforing av eks. himlingshøyde med en lydisolert konstruksjon. Her har vi laget en avstøpning av den gamle gipsstukkaturen og ny profil støpes og monteres på ny nedforet lydhimling. Slik beholdes den gamle ærverdige følelsen av herskapsleilighet 120 år etter at den første gang ble utformet !

nedforet tak med gispstukkatur.JPG

Lydhimling

Lydisolasjon av etasjeskiller medfører ofte nedforing av en eks. himlingshøyde med en lydisolert tilleggskonstruksjon. Her har vi laget en avstøpning av den gamle gipsstukkaturen og rosett. Nye profiler er støpt og montert på ny nedforet lydhimling. Slik beholdes den gamle ærverdige følelsen av herskapsleilighet 125 år etter at den første gang ble utformet !

 

slukrist nedfelt i gulv dusj treningssenter.JPG

Store sluk

Sluk på baderom skal ikke lenger bare være det laveste punktet på et badegulv, men det skal også være pent å se på ! Større & "lange sluk" trenger mer presisjon og nøyaktighet enn tidligere. Her er et PYROS sluk montert med 1,5mm membran, påstøp og fliser.

gamle dører fjerne maling.JPG

Gamle dører fra 1890 kan fremdeles brukes !

Den gangen ble det bl.a. benyttet sentvoksende treslag og dørene fremstår idag overraskende solide og stabile. Selv 125 år senere ! Her strippes et gammelt dørblad for maling før påføring av ny tilpasset overflatebehandling.