AA-E
Humleveien 2 - Funkisvilla

Humleveien 2

Rehabilitering, Villa
Humleveien 2 - Funkisvilla

Humleveien 2 - Funkisvilla

I 2008 foretok Aanerud Entreprenør AS en totalrehabilitering av en funkisvilla fra 1935. Hele huset fikk en helt ny planløsning, utvendig ble huset pusset og malt. Huset fikk montert kanadisk cedertre i form av smale liggende bord som utsmykning på deler av bygningen. Etterisolert fra innsiden. Innvendig er det nye tak, gulv og vegger. Alle avløpsrør og vannrør er skiftet ut - og det er lagt skjult elektrisk opplegg og varmeanlegg. 1. etg har stort sett vannbåren varme, 2. etg med radiatorer.

Kjøkken

Kjøkken

Bulthaup kjøkkeninnredning med glatte fronter og touchåpning. Glassplate på vegg over benk. Integrert ovn, induksjonstopp og oppvaskmaskin samt kjøkkenvifte fra Gaggenau. 2 kjøleskap fra Miele, det ene, med innebygget isbitmaskin, er plassert i siderom med flere lagringskap. Vaskerom med kjøkkeninngang og gjestetoalett i tilstøtende rom. Inngang fra stuen til kontor/soverom. Utgang fra spisestuen til svært solrikt 56 kvm syd-vestvendt terrasse med sibirsk lerketre.

Baderom

Baderom

Nye baderom er etablert med Corian servantplater, fliser med høy kvalitet i kombinasjon av mosaikkfliser, glassfliser og skiferfliser. Vola blandebatterier etc på alle bad.

Master Bedroom

Master Bedroom

Master bedroom med teppe på gulv og innredet med en farget halvvegg som fungerer som sengegavl. Garderobeskap bak skilleveggen/walk-in-closet. Skult opplegg for tv og stereo.

Samarbeitspartnere

Samarbeitspartnere

Rørlegger: Bare Rør AS
Elektriker: ElektrikerTjenesten AS
Peis: Bo Bedre AS
Parkett: Prosjektgulv AS
Fliser: T.M. Bergersen/Fagflis
Vinduer: Slevik Fasade AS
Utvendig kanadisk sedertre: Svenneby Sag & Høvleri
Malerarbeid: Lars Barg AS
Glassarbeider: Augustson